preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Vrsar

 > NASLOVNICA

OBAVIJEST O ONLINE NASTAVI ZA VIŠE RAZREDE

Autor: Debora Cukola Zeneral, 1. 12. 2020.

Poštovani roditelji i učenici,

s obzirom na nepovoljnu epidemiološku situaciju, a prema preporuci epidemiologa, od srijede 2.12.2020. svi učenici viših razreda ( od 5 do 8 ) prelaze na on line nastavu. Povratak na nastavu u Školu trebao bi biti u utorak, 8.12.2020.

Na ovaj način nastave prelazimo i kako bi smanjili mogućnost zaraze virusom među učenicima i djelatnicima naše Škole te time spriječili daljnje širenje među građanima naših Općina. 

Učenicima i učiteljima 8.b razreda propisana je mjera samoizolacije do 7.12.2020. u ponoći. 

Mjera samoizolacije podrazumijeva: 

- osigurati djetetu, ukoliko je moguće, da samo boravi u svojoj sobi i ne dijeli ju s ostatkom obitelji

- ne jede u zajedničkom prostoru

- kupaonicu dezinficirati nakon uporabe

- ne ide ni na jednu aktivnost izvan kuće

Kontaktima kontakata, tj. članovima obitelji, nije izrečena mjera samoizolacije.

Ukoliko Vaše dijete tijekom samoizolacije razvije simptome kompatibilne s COVID-19 potrebno je dijete testirati ( kontaktirati izabranog liječnika koji bi trebao dijete uputiti na testiranje). Prema trenutno važećim preporukama HZJZ-a, osobe koje tijekom samoizolacije nisu razvile simptome kompatibilne s COVID-19, na kraju samoizolacije nije potrebno testirati. 

Ostali učenici od petog do osmog razreda nemaju izrečenu mjeru samoizolacije, ali se svakako pozivaju na odgovorno ponašanje i poštivanje mjera. 

Učenici od 1 do 4 razreda nastavu će i dalje imati u Školi. Marenda, produženi boravak i prijevoz učenika putnika također su organizirani kao i do sada. 

Nastava za učenike predmetne nastave održava se u realnom vremenu prema postojećem raposredu sati. Učenici imaju obavezu prijaviti se na sat kod svakog učitelja i aktivno sudjelovati u radu. Ukoliko postoje neke poteškoće ( ne radi internet ili drugo) roditelj je u obvezi obavijestiti razrednika zašto se dijete nije prijavilo. Dakle on line nastava počinje u 8:00 prema redovnom rasporedu putem platforme Teams. 

Za učenike koji imaju potrebu za školskim tabletima kako bi mogli pratiti on line nastavu, mogu se javiti u tajništvo kako bi roditelji preuzeli tablete u četvrtak i petak u periodu od 9:00 do 14:00. 

Molimo Vas poštujete mjere samoizolacije, pridržavajte se svih preporučenih epidemioloških mjera te budite odgovorni prema sebi i drugima. 

Zahvaljujemo svima na dosadašnjoj podršci i razumijevanju i sa željom da ostanete zdravi, srdačno Vas pozdravljam. 

Za sva eventualna pitanja i nedoumice možete me kontaktirati na broj telefona 441 - 306 ili na mail Škole: ured@os-vnazora-vrsar.skole.hr

S poštovanjem, 

Ravnateljica škole
Kalendar
« Siječanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

ŠKOLSKI LIST

DAN ŠKOLE

VIZIJA I MISIJA ŠKOLE

 

ONLINE RASPORED SATI

FACEBOOK - KNJIŽNICA

VIRTUALNA KNJIŽNICA

E-LEKTIRE

ŠKOLSKI RADIO

GLAZBENA KUTIJICA

KORISNI LINKOVI
 

Albumi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Vrsar / Rade Končara 72, HR-52450 Vrsar / www.os-vnazora-vrsar.skole.hr / ured@os-vnazora-vrsar.skole.hr
preskoči na navigaciju